Billboard Raket Baskı

724 Dijital
Size hangi güvencemizle ilgili yardımcı olabiliriz ?

Billboard Raket Baskı

Şehirlerin bir çok noktasına yerleştirilmiş olan billboardlar ve raketler en çok kullanılan reklam yerlerdir. Bu yerlere uygun malzemenin yerleştirilmesi ile gerçek anlamda kaliteli bir tanıtım aracı elde edilmiş demektedir. Dış mekanların reklam amaçlı araçları direk olarak hedef kitlenin gözü önünde yer almaktadır ve bu sayede etkileri de bir o kadar yüksek olmaktadır. Billboard alanlarında blueback kağıt kullanılırken raket alanlarında citylight (CLP) kağıt kullanılır.

 

 

Raket Baskı

Raket baskılar günümüzde kullanılan en yaygın ve etkili bir reklam türüdür. Bu baskılar ile her türlü reklam,haber ve ilanlar sunulur.

Böylece potansiyel müşterilere daha kolay ulaşma imkanı verir.Raket baskılar daha çok araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu alanlarda kullanıldığı için ürün tanıtımı konusunda büyük başarı sağlar. Böylece daha çok hedef kitleye ulaşılır.

Baskılar dikkat çekici boyutlarda olduğu için reklamda başarı oranı yüksektir. Raket baskıların dikkat çekmesi için gereken bir önemli husus da verilmek istenen mesaj, görsel ve renklerin uyumlu olması yani göze hitap etmesidir.

Bunun yanı sıra çift taraflı ve hareketli olarak da üretilen raket baskıların bu özellikleri ile reklam alanı artırılarak daha fazla etkileşim sağlanır. Posterlerin duruş ve kalkış esnasındaki süre hızı ayarlanabilir. Baskılar müşterinin ve sizlerin istediği sürede raket baskılarda  kalabildiği için sürekli sunum şansı olur. İçinde ki  aydınlatma sayesinde gece gündüz yüksek görüş imkânı sağlar.

Billboard Baskı

Bir diğer etkili reklam yöntemi olan billboard baskı da bir çeşit açık hava reklamıdır ve yaygın olarak kullanılan panolardandır. Reklamı ilgi çekici hale getiren ışıklar kullanılabilir. Ayaklarda kullanılan metaller galvanizle kaplandığı için paslanmayı ve eskimeyi önler.Paslanmaz sistemiyle panonun kötü hava koşullarından korunması sağlanır.

Baskılarımızda hangi mürekkep türünü kullanıyoruz?

Baskılarımızda  kullandığımız UV mürekkep çok verimli,uygun maliyetli ve temiz bir boyama yöntemidir. Mürekkep baskı malzemesine nüfuz etmeyip yüzeyde kaldığı için çok daha çeşitli baskı malzemesine baskı yapılmasına olanak sağlar. Mürekkeple yapılan baskılar suya, ışığa tamamen dayanıklıdır ve çevre kirliliği oluşturmaz. Yapılan baskı da boyanın anında kuruması artı bir avantajdır. Bu işlem baskının istenilen özelliklerde sabitlenmesine olanak sağlar.

Baskılarımızda ne tür kağıt Kullanıyoruz?

Raket baskıda kullandığımız CLP kağıtlar normal kağıtlara göre daha dayanıklıdır. Pürüzsüz ve stabil bir yapıya sahiptir. Böylece reklamın kalitesi artar ve net bir baskı kalitesine ulaşılır.

Billboard baskı da  kullandığımız Blueback kağıtlar çevreye zararlı olan kirlilik,radyasyon ve aşırı sıcak gibi etkenlere karşı geliştirilmiştir. Baskı renklerinde yüksek esneklik özelliği vardır, üzerine dijital baskı yapılabilmesinden dolayı avantajlıdır.

Sizlerde etkili ve iyi bir reklam sunmak için Raket ve Billboard panoları tercih edebilirsiniz.

  • Mükemmel Baskı Kalitesi

  • Sınırsız Görsel Seçeneği

     

     

Numaranızı Yazın Biz Sizi Arayalım